GESPREK MET EEN OVERLEDEN WIELERGOD: VDB

Posted on 1 min read 549 views

Toen Frank Vandenbroucke in 2009 overleed aan een overdosis drugs schreef ik tijdens de week na zijn dood een reeks herinneringen aan hem uit. Ik was al haast vergeten dat ik dit boek (100 pp) schreef. Nu ik begonnen ben herinneringen aan mijn onverwachts overleden zus (gewoon voor mezelf) uit te schrijven ben ik op die tekst gebotst en heb ik het in één ruk herlezen. Het boek is een psychologisch portret van een gevallen wielergod. Wie het graag leest kan het in PDF formaat toegestuurd krijgen na het storten van 24,50 euro op rekening BE73 7340 3806 7960. Laat hieronder weten als je geïnteresseerd bent.

Comments

comments

Previous
DIT IS DE INLEIDING TOT EEN STUDIE OVER HET KALIFAAT DIE IK EIND VORIG JAAR SCHREEF.
GESPREK MET EEN OVERLEDEN WIELERGOD: VDB